Українські військові випробовують нову техніку: опубліковано відео
Категорія
Технології
Дата публікації

Українські військові випробовують нову техніку: опубліковано відео

Міністерство оборони України
Українські військові випробовують нову техніку: опубліковано відео

Українські військові провели випробування нових безпілотників Фурія і Лелека-100аБойцы Збройних Сил України провели випробування нових вітчизняних безпілотників "Лелека-100", які найближчим часом будуть відправлені в зону АТО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони.
Випробування були проведені на аеродромі під Черніговом.
Комплекс "Лелека-100" поки маловідомий військовим, але, запевненнями розробників, має сучасне авіаційне і радіоелектронне обладнання, виконує розвідку на великих відстанях, літає безшумно і невловимий для радарів.


Читайте також: В Україні показали результати випробувань новох потужної зброї: з'явилися фото і відео

Тренувальні польоти проходили в складних погодних умовах при низькій температурі.
Крім того, військові провели додаткові випробування комплексу А1-З "Фурія", який вже пройшов "бойове хрещення" на Донбасі і має позитивні відгуки бійців.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі було опубліковане відео з випробовуваннями новітнього українського бронетранспортера, котрий вразив військових своєю швидкістю і невразливістю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?