Джолі висунула нову умову Пітту: актор відмовився
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джолі висунула нову умову Пітту: актор відмовився

Джолі висунула нову умову Пітту: актор відмовився
Джерело:  news18.com

Голлівудський актор Бред Пітт відмовився виплачувати аліменти дружині Анджеліні Джолі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на News18.com.
Днями стало відомо, що акторка вирішила отримати не тільки повну опіку над шістьома дітьми, а й кругленьку суму від Пітта.
Джолі повідомила про те, що хоче отримувати від Пітта $100 тисяч щомісяця на утримання дітей. Саме така сума їй необхідна на одяг, їжу, навчання та інші потреби дітей.
Читайте також: Бред Пітт "покінчив" з Анджеліною Джолі
Крім того, акторка хоче, щоб Пітт щорічно перераховував на рахунок кожної дитини суму в розмірі $250 тисяч, поки сума не досягне позначки 5 мільйонів.
Пітт вислухав вимоги Джолі, але приймати їх відмовився. Актор і далі має намір боротися за спільну опіку над дітьми.
Нагадаємо, що скандальний шлюборозлучний процес голлівудської пари триває вже майже півроку.  У вересні 2016 року акторка подала документи на розлучення.
Однак, незабаром все може завершитися. Як повідомили західні джерела, Джолі рішуче налаштована залагодити всі спірні питання в найближчі 90 днів.
Як повідомляв ONLINE.UA, зараз  голлівудський актор Бред Пітт проводить "терапевтичні сеанси" з дітьми, а також щотижня він відвідує терапевта і здає аналізи на наркотики і алкоголь в крові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?