Екс-учасник "Океану Ельзи" захопив емоційним кліпом: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Екс-учасник "Океану Ельзи" захопив емоційним кліпом: опубліковано відео

Екс-учасник "Океану Ельзи" захопив емоційним кліпом: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Колишній піаніст рок-групи "Океан Ельзи" Дмитро Шуров, зараз відомий як Pianoбой, презентував кліп на пісню "Лучшее, что есть".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал музиканта.
Автором слів і музики виступив сам артист.
«Нічого не хочу говорити про цю пісню - вона сама за себе все сказала. Хочу тільки, щоб мої найбільш вірні й чуйні слухачі знали, що ця робота - для них. Для найглибших і трушних фанів, з якими я на одній хвилі в цьому життєвому штормі», - сказав Дмитро.
Читайте також: "Океан Ельзи" влаштували фурор в Австралії: опубліковані фото і відео
«Це історія про наш внутрішній діалог із собою, який в кінці-кінців змінює реальність. Безлюдність навколишнього простору уособлює пошук внутрішніх орієнтирів і душевного фундаменту. Дмитро Шуров на воді зі своїм піаніно - символ самодостатності для мене. Символ людини, яка себе в житті знайшла. Ми всі шукаємо гармонію в інших, але справжнє щастя знаходить той, хто знайшов гармонію з собою», - прокоментував відео режисер кліпу Гео Лерос.


У мережі захопилися новим кліпом музиканта:
Vitalii D: Яка краса! Аж мурашки по шкірі!
Julia Ryabova: Який гарний кліп! Дуже талановита робота. Ну Шуров як завжди радує, у його музики глибокий сенс. Які ж у нас все-таки в Україні талановиті люди живуть. Спасибі режисерові і музиканту за вашу творчість, продовжуйте і далі радувати глядачів і слухачів).
Hannah Nevedrova: Ця морська піна зробила мій настрій. Дуже смачний кліп, вітаю!
Miss Anny: Круто! Молодці! Продовжуйте в тому ж дусі!
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Pianoбой разом з колективом Urban Gypsy записав акустичну версію пісні "Ведьма".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?