СБУ прояснила ситуацію з українським співаком, який зібрався в Росію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

СБУ прояснила ситуацію з українським співаком, який зібрався в Росію

СБУ прояснила ситуацію з українським співаком, який зібрався в Росію
Джерело:  apostrophe.ua

Служба безпеки України назвала фейком заяву російських ЗМІ нібито  українська влада не випускає MONATIKа з країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Апостроф.Лайм".
Нагадаємо, за повідомленнями росіян, MONATIK не зміг виступити в РФ 4 лютого, так як його не випустили з України.
"30-річний музикант не зміг залишити територію України через заборону місцевої влади, в результаті чого йому довелося скасувати кілька запланованих концертів у Росії", - йдеться в заяві росЗМІ.
Крім того, в повідомленні сказано і про те, що "виступ українського артиста 23 лютого перебуває під загрозою зриву, як і концерти в інших російських містах".
Російські журналісти посилаються на прес-службу співака, в якій нібито заявили, що музикант не зміг залишити територію України через заборону СБУ.
Читайте також: Заборона на в'їзд в Україну російському акторові: спливла гучна деталь
Однак в українському відомстві спростували заборону співакові на виїзд з країни.
"Якщо ви говорите про MONATIKа, це фейк, тому що забороняє тільки суд або слідчий, які ведуть кримінальні справи стосовно кого-небудь. СБУ не може просто так заборонити будь-кому виїзд з України, тим більше, якщо це громадянин України", - відзначили в СБУ в коментарі українського видання.
До слова, на сторінці музиканта в соціальній мережі є фото, яке свідчать про те, що вихідні MONATIK провів в Україні. Співак відвідав Ukrainian Fashion Week в Києві.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в СБУ заявили про заборону на в'їзд в Україну відомого російського актора Станіслава Садальському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?