Обшуки у відомого нардепа: спливли важливі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Обшуки у відомого нардепа: спливли важливі подробиці

Обшуки у відомого нардепа: спливли важливі подробиці

Обшуки у нардепа Ігоря Мосійчука та його помічника Андрія Мамалиги

провели у справі про незаконне заволодіння майном підприємства.


Про це йдеться в тексті судової постанови, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Українську правду

".


24 березня 2016 року в ГПУ відкрили кримінальне провадження за статтями про зловживання владою і протиправне заволодіння майном підприємства. Підставою стали дані про те, що співзасновники "НВП "Світло" Андрій Мамалига та Леонід Сиваков незаконно зменшили частку в підприємстві Володимира Крикунова і переоформили приміщення близько 2,5 тис кв м у власність іншої фірми.


Читайте також:

Депутат

зізнався, кому з колег по Раді йому хочеться дати по морді: опубліковано відео


При цьому батько Володимира Крикунова - Юрій Крикунов, директор Департаменту соціальної політики КМДА, раніше представляв "Удар-Солідарність" у Київраді, а Леонід Сиваков - чоловік судді Господарського суду Києва Вікторії Сівакової.


У той же час джерела в ГПУ інформують про законність обшуків: "Закон дійсно гарантує недоторканність від обшуків службових приміщень нардепів. Мосійчук подав у ВРУ документи про приміщення в Василькові по вул. Київська №97. Але договорів, що вказане приміщення в оренді або у власності народного депутата Мосійчука, немає. Таким чином, юридичного підтвердження того, що це службове приміщення Мосійчука, немає. Тобто Мосійчук не оформив приміщення".


Як повідомляв ONLINE.UA,

Ігор Мосійчук впевнений, що обшуки є політично мотивованими

.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?