Стало відомо, як в Раді осміліли колишні регіонали
Категорія
Культура
Дата публікації

Стало відомо, як в Раді осміліли колишні регіонали

Стало відомо, як в Раді осміліли колишні регіонали
Джерело:  online.ua

Екс-регіонали у Верховній Раді вже не відчувають небезпеки з боку політичних опонентів, як це було на початку роботи парламенту нового скликання.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів народний депутат Ігор Луценко.
"Я пам'ятаю, коли ми починали працювати в парламенті. І регіонали (які в ВР нинішнього скликання увійшли в основному в "Опозиційний блок", - ONLINE.UA) з'ясовували через посередників, чи могли вони зайти в зал, тому що боялися. Це було правильно. А зараз те, що Бойко з Ляшком робить (нардепи Юрій Бойко і Олег Ляшко влаштували бійку на засіданні погоджувальної ради в листопаді 2016 року, причому бійку почав голова "Опоблоку" Бойко, - ONLINE.UA) - це, правда, перформанс, але який не можна було уявити два роки тому", - розповів Луценко.
Читайте також: Депутат зізнався, кому з колег по Раді йому хочеться дати по морді: опубліковано відео
За словами народного обранця, обстановка в нинішньому парламенті значно спокійніше в порівнянні з засіданнями Ради попереднього скликання, коли бійки між нардепами несли ідеологічний характер.
"Можу згадати дві бійки, я не вважаю це проявом парламентаризму. Інституційно (в нинішній Раді - ред.) спокійніше. Тому як тоді (в ВР минулого скликання - ONLINE.UA) були дійсно бійки стінка на стінку. Зараз це тільки особисті конфлікти, і хтось не витримує напруження. А тоді були свободівці, регіонали", - згадує нардеп.


Луценко зазначив, що поки не брав участь ні в яких бійках, а також згадав про бійку між колегою Володимиром Парасюком і генералом СБУ Василь Пісним, зізнавшись, що розуміє і підтримує Парасюка.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Коли ця Рада починала працювати, регіонали боялися увійти до зали - нардеп Ігор Луценко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?