Гройсман дав гучну обіцянку українцям: з'явилося відео заяви
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман дав гучну обіцянку українцям: з'явилося відео заяви

Гройсман дав гучну обіцянку українцям: з'явилося відео заяви
Джерело:  online.ua

Пенсійна система в Україні зміниться вже в 2017 році.
Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив в ході засідання уряду, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Для нас дуже важливо, щоб ми забезпечили нашу спільну роботу по збереженню економічного зростання і все те, що накопичить українська економіка, дасть можливість нам перетворити і направити на виконання соціального контракту", - сказав глава українського уряду.

Читайте також: В ООН зробили гучну заяву про пенсії для окупованого Донбасу
"Я вважаю, що в 2017 році у нас є всі підстави говорити про те, що буде змінена пенсійна система, вона буде справедливою, пенсіонери відчують збільшення пенсійних виплат. Але цю систему потрібно буде в корені змінити", - продовжив він.
"Всьому свій час. Як уже показує перший місяць 2017 року підвищення вдвічі мінімальної заробітної плати має абсолютно позитивний характер і сьогодні вже мільйони українців отримали більш високі заробітні плати. Це конкретні речі", - додав Гройсман.
Заяви прем'єр-міністра про пенсії дивіться з 6:42 відео:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Гройсман заявив, що він "не має наміру утримувати безробітних".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?