Бойовик Стрєлков насварив ДНР через смерть Гіві
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик Стрєлков насварив ДНР через смерть Гіві

Бойовик Стрєлков насварив ДНР через смерть Гіві
Джерело:  vk.com/bird.born

Російський диверсант, колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін заявив, що убивство ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві) є наслідком "огидної роботи" контррозвідки ДНР".
Загибель бойовика Гіві в Донецьку: всі подробиці, фото і відео
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Стрєлкова в соцмережі ВКонтакте.
"З професійної точки зору - вбивство Толстих - результат огидної роботи контррозвідки ДНР. Постріл прийшовся рівно на той момент, коли Гіві був у своєму робочому кабінеті, що передбачає наявність або камери прихованого спостереження в його кабінеті, або агентури в його близькому оточенні та / або на об'єкті", - написав Стрєлков.

Читайте також: Г іві вбили росіяни, наступним буде Стрєлков: названі дві основні версії
Нагадаємо, Гіві загинув вранці 8 лютого в окупованому Донецьку. За попередніми даними, в його кабінет вистрілили з реактивного піхотного вогнемета "Джміль".
Бойовики ДНР звинувачують у вбивстві Гіві "українських диверсантів". Тим часом у Кремлі поспішили заявити, що не причетні до ліквідації ватажка банди "Сомалі".


Як повідомляв ONLINE.UA, радник глави МВС Арсена Авакова

Зорян Шкіряк запропонував ватажкам бойовиків ДНР і ЛНР Олександру Захарченку та Ігорю Плотницькому здатися українській владі, якщо вони не хочуть повторити долю вбитого Гіві

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?