В окупованому Донецьку пропав ЛГБТ-активіст з Росії: соцмережі в шоці
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку пропав ЛГБТ-активіст з Росії: соцмережі в шоці

В окупованому Донецьку пропав ЛГБТ-активіст з Росії: соцмережі в шоці

Соцмережі шоковані зникненням в Донецьку, окупованому бойовиками так званої ДНР, російського активіста Олега Васильєва, який відстоював права сексуальних меншин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Алека Епштейна.
За словами Епштейна, який був другом Васильєва (відомого також як Марія Стерн або Сіре-Фіолетове), активіст прибув до Донецька разом зі своєю супутницею 31 січня.
Як запевнила супутниця активіста, росіянин благополучно минув всі блокпости і дістався в Донецьк.


Читайте також: В окупованому Донецьку студентів змушували рятувати бойовиків ДНР

"Ніяких відомостей про них у нас немає вже п'ять діб, мовчати про це далі мені здається абсолютно безглуздим", — написав він.
У свою чергу, російський активіст Олексій Кнедляковський заявив журналістам "Медіазони", що Васильєв збирався провести в Донецьку пацифістську акцію від імені ЛГБТ-руху (рух лесбіянок, геїв, бісексуалів і трансвеститів).
Разом з ним поїхала і 27-річна активістка Вікторія Мірошниченко.
Тим часом, в соцмережах були шоковані рішенням ЛГБТ-активіста вирушить у Донецьк, незважаючи на гостро негативне ставлення бойовиків до соціальних меншин.










Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 8 лютого на Донбасі був ліквідований одіозний ватажок банди "Сомалі", відомий на прізвисько "Гіві".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?