Скандальний вирок бійцеві АТО сколихнув соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Скандальний вирок бійцеві АТО сколихнув соцмережі

Скандальний вирок бійцеві АТО сколихнув соцмережі
Джерело:  brd24.com

У Маріуполі суд засудив прикордонника-учасника АТО до 13 років позбавлення волі за вбивство пасажирки машини, яка намагалася прорватися через український блокпост, рішення суду викликало справжній вибух в мережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  brd24.com.

Інцидент, за яким було засуджено прикордонник Сергій Колмогоров, стався в 2014 році під Маріуполем: увечері 9 вересня військові помітили недалеко від берега моря машину, яка "моргала" фарами, передаючи якісь сигнали, а потім попрямувала у бік блокпоста.
На вимогу зупинитися для перевірки документів водій натиснув на газ і пішов на прорив, черговий офіцер наказав зупинити порушника, але після попереджувальних пострілів машина лише збільшила швидкість. Після цього був відкритий вогонь на ураження.


Читайте також: Скандал з бійцем АТО і Росією: добровольці-грузини зробили заяву

В результаті загинула пасажирка авто, водій машини, уродженець Донецька, не постраждав. Пізніше водій, після кількох допитів, зник у Росії.
Як з'ясувало слідство, вогонь по машині одночасно вели дев'ять осіб. При цьому Приморський суд Маріуполя засудив бійця до 13 років ув'язнення. Апеляційний суд залишив вирок в силі.
Тим часом, звістка про рішення суду викликало справжній вибух у соцмережах.










Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  генпрокурор Юрій Луценко встав на захист грузинського бійця АТО, котрий був заарештований у Києві на вимогу Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?