Жириновський розмріявся про Київ і розподіл України з Німеччиною: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський розмріявся про Київ і розподіл України з Німеччиною: з'явилося відео

Жириновський розмріявся про Київ і розподіл України з Німеччиною: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Одіозний лідер Ліберально-демократичної партії росії Володимир Жириновський розповів про свої мрії захопити Київ і розділити Україну з Німеччиною.
Про це він заявив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, викладене на youtube.
Відповідаючи на запитання ведучого "а якщо вас призначити генерал-губернатором України", Жириновський розмріявся, як на "Хрещатику будуть стояти і низько кланятися".
"Один варіант – війна, спровокувати... І Порошенко зараз це робить. І у нього варіант є – програти цю маленьку війну, і втекти, тому що армії немає, все звалилося і нацисти з факелами йдуть до його палацу", — видав політик.


Читайте також: Жириновський погрожуэ змінити Путіна і знищити Україну: з'явилося відео


Також Жириновський видав ще один божевільний варіант: "Зачепити Європу, Україна починає війну, Росія починає захищатися, розбиває Україну, Німеччина втручається на стороні України, і отримує Західну, Північну Україну".
"Російська армія змушена захищати Південно-Східну, зустрілися знову російська і німецька армії", — сказав він.
Захопившись своїми мріями, російський політик розписав, як німецька армія проникне в Україну: як туристи, на автобусах.


Божевільні мрії Жириновського дивіться з 1 по 6 хвилину:


"Можна допомогти Меркель виграти вибори, і звинувачувати – Росія окупувала пів-України. І ми це будемо робити випадково. Що робити, якщо вони самі відступають?" — видав він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Жириновский відповів на критику Лукашенка пропозицією приєднати Білорусь до складу Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?