В Україні заявили про спецоперації Росії під Києвом
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні заявили про спецоперації Росії під Києвом

В Україні заявили про спецоперації Росії під Києвом
Джерело:  online.ua

Акт вандалізму на українсько-польському меморіалі жертвам НКВС під Києвом  був спецоперацією росіян, які хотіли посварити українців з поляками.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив український волонтер Мирослав Гай.

Нагадаємо, що  після акту вандалізму на меморіалі Варшава вимагала від Києва розслідувати інцидент і покарати винних.

"Це вже третій такий випадок. Це була психологічно-інформаційна операція. Це військова операція, яка проводиться військовими фахівцями — навіть якщо малювали або вандалили проросійські якісь підлітки, або кого найняли вони там", - переконаний волонтер.


Читайте також: В МЗС натякнули, хто винний у нарузі над польськими дипломатами

На його думку, "це психологічно-інформаційна військова операція, дуже грамотна, руйнування наших добрих дипломатичних відносин з головним зараз нашим військовим, економічним іншому".
Гай додав, що в Україні зараз "йде тотальний скандал з найбільшим нашим товаришем і другом — з Польщею".
"Хто б мені що не говорив, я впевнений, що це проросійські організації, Російська Федерація організовують нам такий "дипломатичний привіт". Вони систематично валять пам'ятники, в Польщі організовують якісь проросійські організації побиття", - підкреслив він.



Волонтер зазначив, що "на тлі війни руйнують наші нормальні стосунки з найближчим союзником".


"Ну, схаменіться! Підніміть хвилю в Facebook, що Україна через Польщу, що ми — проти вандалізму. Ви що — не бачите цього? Що нам зараз руйнують дипломатичні відносини з одним з головних наших товаришів, який за нас топить всіх в ПАРЄ, ООН, всюди? Зараз туди, в Польщу, американці позаходили, американська техніка. Це взагалі нам з ними тримати одну лінію оборони! Тиша... Ніхто про це не знає. Ніхто про це не пише. І напишіть: поляки, ми — друзі! Вистачить!" – заявив він.


За словами Гая, "якби кілька тисяч людей написали, ситуація б змінилася".


"Посварять нас з Польщею, ось побачите. Там вже пішли погрози про те, що дипломати не приїдуть на якісь заходи. І будемо мати проблему. І це точно, я вам скажу, вушка червоного чекіста тут стирчать", - резюмував він.


Більше  читайте на ONLINE.UA: У війні з Росією ми маємо справу з дуже небезпечними ідіотами - Мирослав Гай.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?