У Росії назвали несподівану причину вбивства бойовика Гіві
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії назвали несподівану причину вбивства бойовика Гіві

У Росії назвали несподівану причину вбивства бойовика Гіві
Джерело:  online.ua

Вбивство ватажка банди бойовиків ДНР "Сомалі" Михайла Толстих з позивним "Гіві"  може бути пов'язане зі скороченням Кремлем фінансування.


Загибель бойовика Гіві в Донецьку: всі подробиці, фото і відео.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів російський опозиційний політик Костянтин Боровий.


"Кремль дуже серйозно скорочує фінансування всюди, - пояснив політик причину вбивства Гіві і діячів подібного роду. - Це відбувається навіть з Білоруссю і регіонами РФ. Посилюється конкуренція за ресурси і гроші. У цих умовах відбувається перерозподіл владних повноважень в середині цих бандитських угруповань, вони вбивають один одного. це природно. На Моторолі (бойовик Моторола був убитий в Донецьку в жовтні, - ONLINE.UA) було очевидно, що це не акція СБУ, а внутрішні розборки. Ми бачимо загострення внутрішньої конкуренції, всі хочуть мати доступ до грошей, яких стає все менше".


Читайте також: Лукашенко пішов у атаку: в Росії пояснили ситуацію з Білоруссю


Також Боровий висловив свою думку щодо майбутнього Еврозійского економічного союзу, в який входить Білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан: "Ми бачимо це з поведінки (президента Білорусі, - ONLINE.UA) Лукашенко. Дуже нервова реакція на економію ресурсів Москвою (Кремль скоротив поставки дешевої російської нафти в Білорусь. у 2016 році було поставлено 18 млн тонн, тоді як Мінськ розраховує на 22-24 млн тонн, між Мінськом і Москвою є розбіжності щодо ціни на газ, - ONLINE.UA). у Кремля більше немає старих можливостей".


"Починається прямий шантаж. Те, що робить Лукашенко (відкрито і жорстко критикуючи Росію, - ONLINE.UA) - це шантаж. Смішний, бо ясно, що для Лукашенка демократизація - втрата влади. Я б навіть назвав це истерико-скандальним шантажем. Лукашенко потрібні ресурси, які йому давав Кремль раніше, а їх вже немає", - резюмував російський політик.


Повний  текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Вбивство Гіві і істерики Лукашенка на адресу Росії пов'язані з однією причиною - Костянтин Боровий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?