В Україні назвали приблизні терміни вбивства Захарченка та Плотницького
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні назвали приблизні терміни вбивства Захарченка та Плотницького

В Україні назвали приблизні терміни вбивства Захарченка та Плотницького
Джерело:  online.ua

Після убивства в Донецьку одіозного Гіві росіяни ліквідують і інших одіозних ватажків ДНР і ЛНР, причому, ймовірно, зроблять це вже до кінця 2017 року.
Загибель бойовика Гіві в Донецьку: всі подробиці, фото і відео
Таку думку в своєму блозі на ONLINE.UA висловив політтехнолог Олексій Голобуцький.
"Судячи з риторики кремлівських і прокремлівських спікерів, завдання-мінімум РФ на 2017-й рік - підготувати Донбас до впихування назад в Україну. Відповідно, до кінця року будуть один за іншим ліквідовані ФСБ всі, хто так чи інакше засвітився, злочинці "Л-ДНР": "командири", "начальники", "лідери"", - вважає він.

Читайте також: Ро сія згортає ДНР-ЛНР: в Україні пояснили вбивство Гіві
Голобуцький впевнений, що "будуть прибрані з дошки всі фігури, абсолютно неприйнятні для України, які зовсім, ні в якому вигляді не підпадають під амністію".
За словами експерта, це відбудеться тому, що "крім іншого, гучні судові процеси над терористами (а вони будуть гучними - про це подбають бійці і волонтери, навіть якщо утримаються політики і представники влади) - це трансляція на весь світ прямих свідчень фінансування Москвою військових злочинів, постачання терористів зброєю і боєприпасами, прямої участі в убивствах українських військових і цивільного населення регулярних і іррегулярних збройних формувань РФ".
"Природно, що Кремль цього допустити не може - тому проведе попереднє прибирання за собою", - резюмував політтехнолог.
Більше читайте на ONLINE.UA - Росія знищить всіх "командирів" ДНР-ЛНР: терміни вже відомі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?