Суд над одіозним екс-регіоналом прийняв незвичайне рішення: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Суд над одіозним екс-регіоналом прийняв незвичайне рішення: з'явилися фото і відео

Суд над одіозним екс-регіоналом прийняв незвичайне рішення: з'явилися фото і відео
Джерело:  interfax.com.ua

Старобільський районний суд Луганської області, який розглядає справу екс-глави фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, дозволив звільнити його з "камери" в залі суду на період слухань.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Для повноцінного захисту Олександр Єфремов в судовому засіданні буде поряд зі своїми адвокатами", - розповів захисник екс-регіонала Андрій Смирнов.
Також він додав, що це рішення суду є досить незвичайним: "Заради справедливості варто зауважити, що це перше подібне застосування практики ЄСПЛ (Європейського суду з прав людини - Ред.) в українських судах".

Читайте також: О діозний екс-регіонал на суді "проговорився"
Тим часом журналіст Євген Спірін, присутній на засіданні, в своєму Facebook зазначив, що Єфремов виглядає "розгубленим і сумним".
"Він так впевнений в тому, що говорить, що сам в це вірить. Акваріум навколо швидко покривається потом. На лавці куртка і хіпстерська сумка. Він нічого не пам'ятає. Дивиться в очі, наче нічого не було", - додав він.
Також журналіст опублікував відео з судового засідання.


Нагадаємо, в Старобільському районному суді Луганської області 16 січня почалися попередні слухання у справі Єфремова.
Також нагадаємо, що е кс-нардеп Володимир Ландік в кінці травня 2016 року дав інтерв'ю ONLINE.UA, в якому розповів про роль Олександра Єфремова в сепаратистському русі в Луганській області в 2014 році. Після цього діяльністю екс-глави фракції ПР зацікавився генпрокурор Юрій Луценко. 30 липня Єфремов був затриманий.

Більше читайте тут: Путін обіцяв Донецьк і Луганськ місцевим: матеріал ONLINE.UA, після якого заарештували Єфремова.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?