Лорак розкритикували через кліп з російським репером: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лорак розкритикували через кліп з російським репером: з'явилося відео

Лорак розкритикували через кліп з російським репером: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Українська співачка Ані Лорак і російський реп-виконавець Матвій Мельников, відомий під псевдонімом Мот, презентували кліп на пісню "Сопрано".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал BlackStarTV.
За сюжетом герой Мота - архітектор, що живе у 20 столітті, а Ані Лорак зіграла дівчину з майбутнього.
Зйомки відеоряду проходили на двох локаціях, які ототожнюють два різні часові простори. Між героями приречене кохання, адже їм ніколи не судилося зустрітися.
Читайте також: Ані Лорак визнана найстильнішою співачкою Росії: з'явилося фото
Ані Лорак постала у кліпі в незвичному для себе образі - у шкіряних штанях і спортивній куртці, а також в коротких шортах, топі і високих чоботях-ботфортах.


"Я вдячна Моту за те, що запропонував мені виконати з ним таку чудову пісню. Слова написані душею, і очевидно ця історія трапилася в житті самого автора. Тому, впевнена, вона буде близька всім нашим слухачам. Тут я постаралася передати свої відчуття, свої почуття за допомогою голосу. Мені здається, це саме той випадок, коли збіглися два голоси, два настрої, і перемогла пісня, яку ми адресуємо усім люблячим серцям. Я б хотіла побажати всім берегти свою любов, і як співається в Сопрано, щоб це була "любов навіки". У кліпі ми експериментували з образами, і я думаю, що для моїх шанувальників це буде приємний сюрприз", - поділилася Ані Лорак.


Користувачам мережі не сподобався експеримент з образами, про що вони розповіли в коментарях під відео. Крім того, деякі вважають, що Ані Лорак зайва в цьому кліпі.
Александр Махмудов: Старенька вона для роздягання.
Mel Edison: Мот молодець, але Лорак не в тему.
Rainbow Hadya: Що тут Лорак забула?
Ilya Zaychenko: Лорак тут зайва, жахливо старе виконання.
Elkaaa Belkaaa: Лорак блін більше кричить, ніж співає.
Alexsandara Danilyuk: Без Лорак кліп був би кращим.
Як повідомляв ONLINE.UA,  трек "Сопрано" з'явився в січні на каналі російського лейблу звукозапису Black Star Inc., засновником і продюсером якого є репер Тіматі. Відзначимо, з 2013 року Мот є артистом лейбла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?