Знаменитий журналіст назвав річ, якої найбільше не вистачає українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Знаменитий журналіст назвав річ, якої найбільше не вистачає українцям

Знаменитий журналіст назвав річ, якої найбільше не вистачає українцям
Джерело:  online.ua

Реальні реформи і зміни в Україні почнуться після того, як українці почнуть працювати над собою і долати своє невігластво.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив знаменитий журналіст Микола Вересень.
За його словами, український журналіст під час висвітлення війни на Донбасі підсвідомо не завжди говорить правду, адже є стороною конфлікту. Без цього у нього будуть конфлікти з усіма.
"Для цього треба мати хорошу західну освіту, де з тебе виб'ють весь "совок" і вб'ють в голову, як повинно бути. Але це питання довіри. Я йому не повірю, навіть якщо у нього буде три Гарварди, і у нього прізвище Слободинюк... Я йому скажу - ні. Джон Сміт - ось це мені підходить", - сказав журналіст.
За його словами, українські фахівці повинні відчувати комплекси по відношенню до зарубіжних і працювати над собою, щоб бути краще.
"Не журналісти повинні відчувати (комплекси - ред.), а українські лікарі, вчителі, конструктори... Я можу перераховувати вічно. Коли українці всі як один скажуть, що ми недовчилися, недопрацювали? Давайте скажемо, що ми - невігласи, і почнемо це долати. У цей момент почнуться реформи. Невігласи-президенти, прем'єри - це люди не з хорошим бекграундом. Це всі - не тільки журналісти. Вчора мені показали одну дівчину, яка добре дійсно працювала, і, до речі, із західною освітою. Але це не норма, а виняток", - розповів Вересень.
Читайте також: Ко ли ця Рада починала працювати, регіонали боялися увійти до залу - нардеп Ігор Луценко
"Ми - країна зі своєю історією, вона зробила те, що зробила. 70 років СРСР, 300 років окупації Росією... І поки ми не зрозуміємо це, то нічого не вийде. Треба просто собі сказати, що ми недовчилися", - додав він.



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Микола Вересень: Путін мріє, щоб у нас нічого не працювало, всі плакали і не народжувалися діти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?