Український ведучий підкорив мережу розповіддю про смерть Гіві: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Український ведучий підкорив мережу розповіддю про смерть Гіві: з'явилося відео

Український ведучий підкорив мережу розповіддю про смерть Гіві: з'явилося відео

Телеведучий Віталій Гайдукевич підкорив користувачів мережі оригінальною подачею інформації про загибель в Донецьку ватажка банди "Сомалі" Михайла Толстих (Гіві).
Загибель бойовика Гіві: всі подробиці, фото і відео
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Романа Кошмала.
"Відбулася офіційна зустріч ватажка бойовиків Михайла Толстих з позивним Гіві з ватажком бойовиків Арсеном Павловим з позивним Моторола. Початок був досить вибуховим, о 6:12 ранку. Сама ж зустріч пройшла в досить теплій атмосфері, кабінет згорів повністю. Надалі бойовик Гіві зі ще двома терористами остаточно приєднався до режиму тиші і дотримання Мінських угод, як це раніше зробив Моторола", - сказав ведучий 5 каналу.

Читайте також: В Росії назвали несподівану причину вбивства бойовика Гіві
Він додав, що "інформацію про передислокацію в пекло ватажка окупаційного формування "Сомалі" підтверджують самі бойовики".


Така подача новини про ліквідацію Гіві стала хітом соцмережі. Запис з відео зібрав майже півтори тисячі лайків і понад дві тисячі перепостів.







Як повідомляв ONLINE.UA, російський найманець Ігор Мальцев з позивним "Француз", заявив, що він і ще троє членів банди "Сомалі" організували вбивство Михайла Толстих (Гіві) в Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?