Ярош чітко пояснив, кому підпорядковуються його бійці, і пожартував про "російських немовлят"
Категорія
Політика
Дата публікації

Ярош чітко пояснив, кому підпорядковуються його бійці, і пожартував про "російських немовлят"

Ярош чітко пояснив, кому підпорядковуються його бійці, і пожартував про "російських немовлят"

Народний депутат Дмитро Ярош розповів, що  бійці створеної ним Української добровольчої армії  підпорядковуються командуванню АТО, виконуючи бойові завдання на лінії фронту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
"Знаю, що від мене та наших бійців багато хто вимагає негайних відповідей на злободенні питання сучасності. Повірте - вони є, але ми їх не завжди голосно кричимо. Зараз, підрозділи УДА, у цілковитому підпорядкуванні командуванню так званої АТО, ефективно виконують бойові завдання у зонах своєї відповідальності по всій лінії фронту", - розповів Ярош.
Читайте також: Дмитро Ярош: народ на Донбасі може повстати, а банди ми там розгромимо швидко
Він підкреслив, що УДА - не "незаконні військові формування", а народні іррегулярні частини і підрозділи української армії.
"Ми - на боці Нації і Держави. І, ніхто не похитне нашу позицію... Якщо в державі знову розгорнуться революційні події, ми не відійдемо від присяги. Ми будемо завжди захищати державну незалежність і територіальну цілісність України. Незважаючи на те, подобається це комусь чи ні..Ми - не "незаконні військові формування". УДА - це народні іррегулярні частини і підрозділи українського війська. Ми - на стороні Нації та Держави. І, ніхто не похитне нашої позиції... Якщо в Державі знову розгорнуться революційні події, ми не відійдемо від присяги. Ми будемо завжди захищати державну незалежність і територіальну цілісність України. Незважаючи, подобається це комусь, чи ні...", - зазначив нардеп.
Ярош також розповів, що недавно зламав зуб і був змушений на кілька днів залишитися поза фронтом. При цьому він пожартував, що "русскіє младєнци тут нє прічьом", висміюючи, російських пропагандистів, які стверджують, що українські націоналісти їдять "російських немовлят".
Як повідомляв ONLINE.UA,  5 лютого в селі Великомихайлівка Дніпропетровської області відкрили навчальний центр на базі 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії, яка воює в зоні АТО на Донбасі.
Нагадаємо, в інтерв'ю ONLINE.UA  Ярош докладно розповідав про Українську добровольчу армію, яка, за його словами, повинна входити в систему Міністерства оборони, служити опорою українській владі й основою національної безпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?