Екс-регіонал Єфремов показав камеру, в якій сидить: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Екс-регіонал Єфремов показав камеру, в якій сидить: опубліковано відео

Екс-регіонал Єфремов показав камеру, в якій сидить: опубліковано відео
Джерело:  ТСН

Колишній голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов показав свою тюремну камеру, куди його помістили на час суду, що проходить у Старобільську, на Луганщині.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.

Тюремна камера колишнього соратника Віктора Януковича у Старобільському СІЗО перебуває на третьому, останньому поверсі ізолятора, який називають "пентхаузом".
Вікна камери виходять в місто.
Єфремов зустрів журналістів в теплій куртці, спортивних штанях і валянках.


Читайте також: Одіозний екс-регіонал на суді "проговорився"

"Вибачте за апартаменти, але ось такі вони є", - сказав він.
При цьому камера екс-регіонала має площу в чотири квадратних метри, тут розташована двох'ярусне ліжко, туалет, умивальник, стіл, полиця з книгами.
"Вона розрахована на двох, але за нормативами вона не витримає двох. Якщо тут дві людини, одному треба лежати, а іншому або піти, або стояти", - заявив Єфремов.



Також він поскаржився, що в камері навіть руки нікуди розвести – ударишься або про нари, або в стіну.
"Сплю на нижній, підтягуюся на верхній, щоб хоч якось тримати себе у формі", - додав він.
При цьому він порівняв свій висновок з умовами, в яких перебувала лідер "Батьківщини" Юлії Тимошенко.
"Де Тимошенко сиділа? Вона в лікарні лежала, зовсім в інших умовах. А з напарницею коли сиділа, у неї була інша камера. Моя камера дуже волога, вранці вікно запотіває. І практично нічого неможливо тримати на підвіконні, тому що всі продукти пропадають. А там – решітка, я пакетик намагався виставити, думаю, він там і залишиться", - додав Єфремов.
Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше за вимогу адвокатів екс-регіонала суд прийняв незвичайне рішення і дозволив підсудному на час засідання виходити з "клітки".
Нагадаємо, в  Старобільському районному суді Луганської області 16 січня почалися попередні слухання у справі Єфремова.
Також нагадаємо, що  екс-нардеп Володимир Ландік в кінці травня 2016 року дав інтерв'ю ONLINE.UA, в якому розповів про роль Олександра Єфремова в сепаратистському русі в Луганській області в 2014 році. Після цього діяльністю екс-глави фракції ПР зацікавився генпрокурор Юрій Луценко, 30 липня Єфремов був затриманий.
Більше читайте тут: Путін обіцяв Донецьк і Луганськ місцевим: матеріал ONLINE.UA, після якого заарештували Єфремова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?