Гіві бігав як істеричка, але вбили його не за це - український волонтер
Категорія
Події
Дата публікації

Гіві бігав як істеричка, але вбили його не за це - український волонтер

Гіві бігав як істеричка, але вбили його не за це - український волонтер
Джерело:  online.ua

Після  вбивства Михайла Толстих-"Гіві"  Росія продовжить зачистку бойовиків так званих ДНР і ЛНР, які можуть дати свідчення про участь росіян в агресії на Донбасі.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив відомий український волонтер Роман Доник.
"Є військовий конфлікт. Участь Росії. І є люди, які там засвітилися. І, крім того, що вони у нас на слуху, як бойовики, — нехай толку від них небагато, той же Гіві — істеричка така бігала там постійно, — але буде ще ряд зачисток щодо тих людей, які зможуть дати якісь свідчення про участь Росії у війні на Донбасі, — ONLINE.UA)" – запевнив він.
Волонтер підкреслив, що "в будь-якому випадку, поле буде зачищаться".


Читайте також: У Росії вбивству бойовика Гіві присвятили віршик з натяком

"Тому що там немає тієї "махновщини", яка була раніше, на самому початку, коли вони могли і один одного постріляти, і артилерії обстріляти, і ще чогось. І Гіві знав. Він же вивозив кудись сім'ю, намагався кудись поїхати сам. Якщо це дійсно він", - зазначив Доник.


Крім того, він висловив переконаність у тому, що доля Гіві "чекає всіх, хто причетний, так чи інакше".


"Тому що всі люди, які на слуху, вони, в будь-якому випадку, спілкувалися з російською стороною. Їх інструктували. Інструктували, яку їм модель поведінки треба приймати, як їм треба виглядати... Це ж все не просто так. Тому що ті ж Гіві і Моторола — вони з'являлися завжди там, де щось намічалося", - нагадав волонтер.


За його словами, "вони не стільки полководцями були, скільки такими медійними персонажами для тієї сторони, але, в будь-якому випадку, вони контактували і несуть багато інформації про взаємодію з росіянами".


"А найпростіший спосіб заховати свідка — його вбити. Це дешево, надійно і, взагалі, без клопоту. І ніколи він не "вистрілить" — ні через три, ні через п'ять, ні через п'ятнадцять років — ніколи!" — резюмував Доник.


Більше  читайте на ONLINE.UA: Хай Захарченко до нас приходить, але щоб мертвим стопроцентно - волонтер Роман Донік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?