У Європі розкрили підступний задум спецслужб Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Європі розкрили підступний задум спецслужб Путіна: з'явилося відео

У Європі розкрили підступний задум спецслужб Путіна: з'явилося відео
Джерело:  ZDF

В Європу під виглядом біженців з Чечні проникли агенти Федеральної служби безпеки Росії із завданням просувати інтереси Кремля.
Про це йдеться в розслідуванні німецьких журналістів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал ZDF.
Як розповів колишній співробітник ФСБ, якого у фільмі-розслідуванні "Холодна війна Путіна" назвали Ігорем, завданням агентів, які прибувають до Європи за фальшивими документами, є проникнення в мусульманські громади найбільших країн ЄС.
Крім того, вони стежать за радикальними ісламістами, а також беруть участь в акціях протесту проти.

Читайте також: Кремль може влаштувати Лукашенку переворот і залишити в Білорусі свої війська - білоруський політолог
За даними журналістів, колишній полковник російської спецслужби працював в ФСБ 20 років і особисто брав участь в операціях з впровадження агентів під виглядом біженців.


Обличчя "Ігоря" у фільмі приховано, а його голос змінено.
Автор фільму, Егмонт Кох, заявив, що спілкувався з росіянином більше 15 годин.
"Колишній полковник ФСБ, ймовірно, найбільш високопоставлений офіцер російських спецслужб, який перебрався до Європи під час правління Путіна", - йдеться у фільмі, який був показаний в ефірі німецького телеканалу 8 лютого.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше американські журналісти розповіли про три сценарії тиску на Володимира Путіна, які може застосувати американський президент Дональд Трамп на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?