Нардеп Парасюк розповів, скільки статей проти нього відкрито
Категорія
Політика
Дата публікації

Нардеп Парасюк розповів, скільки статей проти нього відкрито

Нардеп Парасюк розповів, скільки статей проти нього відкрито
Джерело:  online.ua

Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк заявив, що проти нього відкрито спрви за 13 статтями.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Мій захист - в моїй силі, але я цим не хвалюся і себе не ідеалізую. Я проста людина, просто так я побудував свою роботу. Якщо ви не поважаєте мене, я змушу. Ви не можете мене зневажати за ті речі, які я вважаю правильними. Тому я говорив, що якщо не буду депутатом, то і в тюрму можу сісти", - сказав Парасюк.
За його словами, проти нього заведено 13 справ.
"У мене 13 справ, і довічні є. Я пояснював Луценкові (генеральному прокурору Юрію Луценку, - ONLINE.UA), прокурорам: якщо ви кричали на Майдані, що "поганий дядько" Портнов (колишній заступник глави адміністрації президента Віктора Януковича, автор судової реформи Андрій Портнов, - ONLINE.UA) написав нам поганий КПК, ви приходите берете цей КПК і міняєте. Чи не виконуєте обіцянки, і ви мене по ньому буде судити? Я по ньому буду захищатися, у мене теж є адвокати", - розповів нардеп.


Пізніше він пояснив, що довічне ув'язнення йому не загрожує.
Читайте також: К оли ця Рада починала працювати, регіонали боялися увійти в зал - нардеп Ігор Луценко
Парасюк зазначив, що в ГПУ згодні закрити справу проти нього, аби він менше говорив.
"Але я виходжу з ГПУ - і купа камер. Питають мене, як я там був, кажу, що нормально. Я ж за своєю формою політик, згадую всіх. І кажуть закривати мою лавочку, нехай менше говорить, справа в ящик, нехай краще не говорить. Чим більше чіпати, тим більше говорити буде. Завтра буде завтра, сьогодні є сьогодні", - заявив він.



Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Володимир Парасюк: у мене є пістолет, я з ним навіть до Ради ходжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?