У Києві спіймано відомого злодія в законі: з'явилося відео затримання
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві спіймано відомого злодія в законі: з'явилося відео затримання

У Києві спіймано відомого злодія в законі: з'явилося відео затримання
Джерело:  online.ua

У Києві співробітниками Нацполиции та бійцями спецпідрозділу "КОРД" затриманий відомий кримінальний авторитет Гела Кардава.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.
Читайте також: Шапіто: в мережі бурхливо обговорюють кандидата в голови Нацполиции від Авакова
"Поліція Києва затримала відомого в багатьох країнах злодія в законі. Уродженець Грузії 42-річний Гела Кардава, неодноразово засуджений за тяжкими статтями (розбій, грабіж) затриманий у Києві в результаті спецоперації, проведеної столичною поліцією за участю бійців спецпідрозділу КОРД. "Злодій в законі" затриманий в одному з столичних ресторанів разом з "соратниками", - повідомив Аваков.
"Гела Кардава був "коронований" в Москві в 1996 році, коли йому було всього 21 рік, що говорить про високий професійний "кваліфікації. Співробітники поліції перевіряють оперативну інформацію про його причетність до скоєння низки злочинів на території України та зв'язки з членами організованих злочинних угруповань, що діють на території України", - додав міністр.


Аваков додав, що затриманий може бути співробітником російських спецслужб.
Як повідомляв ONLINE.UA, 8 лютого в Києві був представлений новий голова Нацполіції: ним було призначено Сергія Князєва, який раніше очолював департамент карного розшуку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?