Жириновський погрожує піти на Київ і вже називає дати: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жириновський погрожує піти на Київ і вже називає дати: з'явилося відео

Жириновський погрожує піти на Київ і вже називає дати: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Одіозний лідер Ліберально-демократичної партії росії Володимир Жириновський розповів про те, що Росія повинна надати максимальну допомогу бойовикам на Донбасі, а також захопити всю Україну.
Про це він заявив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
"Потрібно надати максимальну допомогу "народному ополченню" (Донбасу – Ред.), щоб вони були в змозі захистити себе, щоб у них було найсучасніше зброю", — заявив він.
Також Жириновський розповів про те, що росіянам потрібно захоплювати Україну — "брати треба все".


Читайте також: Жириновський пригрозив замінити Путіна і знищити Україну: з'явилося відео

При цьому російський політик визнав, що українці "виховали молоде покоління трошки в антирусском дусі, але ми дамо інші підручники".
"Там величезна кількість тих, хто вчилися в радянських школах, радянських вузах, Академію ФСБ вони кінчали, всі співробітники СБУ, відповідальні працівники – вони всі випускники Московської академії ФСБ", - нагадав Він.
За його словами, сигнал діяти всі ці люди отримають з Кремля "літа, літа 2017 року".
Не забув він згадати і про те, що у Білорусі є великі можливості зробити так, щоб на Північній Україні, в районі Чернігова, там з'явилися проросійські сили".


Виступ Жириновського дивіться з 1-ї по 6-ту хвилини:



Жириновський упевнений, що ні Європа, ні НАТО не допоможуть Україні: "Ніяк не відреагують. Європа зараз слабка до межі, там тільки шикнути один раз. НАТО воювати не хоче і не буде ніколи, Америці наплювати, і на Європу, і на Україну".


"Потрібно захопити всю Донецьку і Луганську області. А там недалекий той день, коли і над Києвом буде розвиватися російський прапор", - заявив він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  Жириновський розповів про свої мрії щодо губернаторства в Києві та розділу України з Німеччиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?