У США підтвердили частина компромату на Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У США підтвердили частина компромату на Трампа

У США підтвердили частина компромату на Трампа
Джерело:  CNN

Дані про контакти президента США Дональда Трампа з представниками Росії  були підтверджені американськими спецслужбами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал CNN, який посилається на власні джерела в американській розвідці.
Як повідомляється, спецслужби підтвердили деякі дані з 35-сторінкового компромату, зібраного британським розвідником на президента США Дональда Трампа.
При цьому мова йде не про непристойних даних з досьє, а щодо правдивості повідомлень про розмови "між посадовими особами в Росії та іншими громадянами Російської Федерації".


Читайте також: Путінський компромат на Трампа: в скандалі з'явилося нове ім'я

Про подробиці цих розмов журналістам не повідомили.


Також було підтверджено, що деякі з бесід, описаних в компромат, дійсно відбувалися із зазначеними особами та в зазначені дати.


Журналісти також повідомили, що деякі з фігурантів, чиї розмови були перехоплені розвідкою, відомі як "активні учасники" процесу збору інформації, яка завдала шкоди Хілларі Клінтон і допомогла Трампу.


Представники Федерального бюро розслідувань, Міністерства юстиції україни та Центрального бюро розслідувань від коментарів відмовилися.


Як повідомляв ONLINE.UA,  11 січня тодішньому президенту США Бараку Обамі, а також Дональду Трампу була представлена таємна доповідь, у якій йшлося про роботу російських спецслужб зі збору компромату на особисту та фінансову діяльність Трампа.


25 січня стало відомо, що джерелом доповіді  про  нібито існування у РФ компромату на президента США Дональда Трампа став 38-річний громадянин США Сергій Мілліан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?