Відомий бойовик ДНР зробив гучне зізнання щодо бойових втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий бойовик ДНР зробив гучне зізнання щодо бойових втрат

Відомий бойовик ДНР зробив гучне зізнання щодо бойових втрат

Одіозний бойовик так званої ДНР Олександр Ходаковський звинуватив ватажків терористів в тому, що вони занижують дані про втрати і не забирають тіла бойовиків, убитих під Авдіївкою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Ходаковського Вконтакте.
"Бійці ці "живі", тому що накладено заборону на подання рапортів про втрати в підрозділах – потрібно дотримуватися статистику", - написав він.
Також Ходаковський додав, що ватажки бойовиків забороняють евакуацію тіл загиблих, які "більше тижня лежать в снігу після першого ж дня боїв останнього загострення".


Читайте також: Бої на Донбасі: Порошенко попросив не вірити у відомий міф



У свою чергу, український журналіст Юрій Бутусов у своєму Facebook нагадав, що "представник "оперативного командування ДНР" Едуард Басурин раніше заявляв, що в боях під Авдіївкою російські окупаційні війська втратили 18 убитих".
"Зараз очевидно, що ці дані занижені. Невідома кількість терористів досі кинуто і валяється в полях, або списано втрати цивільних осіб. Це широко практикується в російських армійських корпусах, так як списання втрат дозволяє красти виділяються на вбитих зарплати і предмети постачання", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилося відео з яскравою розповіддю українського воїна про бої під Авдіївкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?