Копи, які рятують постраждалого в аварії, вразили мережу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Копи, які рятують постраждалого в аварії, вразили мережу: з'явилося відео

Копи, які рятують постраждалого в аварії, вразили мережу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі вражені професіоналізмом і витримкою співробітників патрульної поліції Рівному, які надали першу медичну допомогу потерпілому у ДТП легковика та вантажівки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Відео роботи копів Андрія Ведмедя і Юрія Антонишина після аварії з'явилося на сторінці в Facebook рівненських поліцейських. Нагрудна камера одного зі співробітників поліції зафіксувала, як він з напарником накладають потерпілому джгут на ногу з відкритим переломом до прибуття карети швидкої допомоги.
Повідомляється, що ДТП сталася внаслідок зіткнення Skoda Fabia і вантажівки Renault Premium на об'їздній дорозі траси Київ-Чоп.
Читайте також: У Києві двоє копів побили чоловіка: опубліковано фото


У мережі з захопленням сприйняли роботу копів.
"Процитую Сергія Мерчука, екс-бійця полку АЗОВ, а нині керівника Патрульної поліція Рівне. І так. Запишіться на курси по такмеду, хто знає може це коли-небудь врятує Вам життя. Чи Ви комусь", - написав на своїй сторінці блогер Роман Синіцин.


Користувачі прокоментували повідомлення з Рівного.
Anton Sydorenko: Хлопці молодці! Але ще важливо мати під рукою укомплектовану тактичну аптечку - а це проблема.



Як повідомляв ONLINE.UA 31 січня у Рівному поліцейські затримали чоловіка, яким у своєму автомобілі перевозив гранату та патрони до стрілецької зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?