В Україні чітко пояснили, чому Путін схожий на Гітлера: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні чітко пояснили, чому Путін схожий на Гітлера: опубліковано відео

В Україні чітко пояснили, чому Путін схожий на Гітлера: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У вчинках президента Росії  Володимира Путіна  проглядається схожість з діями голови Третього Рейху Адольфа Гітлера.


Таку думку в контексті  скандалу з нардепом БПП Олексієм Гончаренко, який розмалював фрагмент Берлінської стіни біля посольства Німеччини в Києві, у відеоблозі на ONLINE.UA висловив художник Сергій Поярков.


Нагадаємо, що Олексій Гончаренко написав червоною фарбою слово "ні" по-німецьки на Берлінській стіні в знак протесту проти  заяв посла ФРН в Україні Ернста Райхеля про можливість виборів на Донбасі до виведення звідти російських військ.


"От би Гончаренко написав і видав меседж, що послу саме тієї країни, яка в 1938 році захопила Чехію, а потім Польщу, перед тим провівши аншлюс Австрії, слід було б поприкусити язичка і не хвалити Путіна", - прокоментував інцидент художник.


Читайте також: Скандал з нардепом і Берлінською стіною: Луценко викликав резонанс в мережі


"Адже ті ж дії, які гітлерівська Німеччина здійснювала по відношенню до своїх сусідів, Путін сьогодні здійснює відносно України. Ось ця б країна, напевно, в найостаннішу чергу відкривала б рот. Ось хтось інший - але не посол Німеччини! Тому що, вибачте, Путін повторює дії вашого Гітлера. чи не доречно вам було б промовчати, а послу взагалі якось поїхати подалі і не повертатися?! Інший би хтось приїхав", - додав художник.


"Не вашій країні б озвучувати подібні месиджі. Це пахне історично сильно неправильно. І це б почули в Європі. І довелося б прикусити язик, тому що це - правда. Тому що таку паралель нічим відфутболити", - резюмував Поярков.



Більше  дивіться у відеоблозі на ONLINE.UA: На букву "Г", але не Гіві, і несподівана користь від Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?