Український письменник розповів, за що на нього "стукають" росіяни в Facebook
Категорія
Культура
Дата публікації

Український письменник розповів, за що на нього "стукають" росіяни в Facebook

Український письменник розповів, за що на нього "стукають" росіяни в Facebook
Джерело:  online.ua

Український письменник і блогер Сергій Сорокін, який пише під псевдонімом Лембіт Короїдов, розповів, як через росіян його регулярно блокують в соцмережах.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Сорокін пояснив, що, поки його аккаунт в Facebook заблокований, він відпочиває від соцмереж: "Намагаюся себе переконати, що в ці проміжки потрібно писати щось своє, більш важливе. У тому числі, це і місяць відпочинку від власної нісенітниці, бо втомлюєшся, коли говориш без перерви багато дурниць".


Читайте також: Микола Вересень: Путін мріє, щоб у нас нічого не працювало, всі плакали і не народжувалися діти


"Бани стосуються російсько-українських відносин. По ключовим словам шукають, наприклад, за слово "русня" банять. Зрозуміло, і за доносами з Росії, буває, стукають і наші. Бани - це взагалі нісенітниця, не тема для обговорення. Facebook - приватна лавочка Цукерберга. Господар-пан, нехай все, що хоче, те й робить. Ясно, я згоден з тим, що по відношенню до українського сектору є упередження через те, що абьюз-тім складається з росіян, але, за великим рахунком, мені на це плювати, я стукацькими тонкощами не цікавлюсь", - додав письменник.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: До війни я ще міг якось зрозуміти росіян, а тепер я їх зовсім не знаю - український письменник.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?