У Києві відбувся жахливий інцидент з молодою жінкою та дитиною
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві відбувся жахливий інцидент з молодою жінкою та дитиною

У Києві відбувся жахливий інцидент з молодою жінкою та дитиною
Джерело:  Еспресо

Вранці 12 лютого у Дарницькому районі Києва стався жахливий інцидент: молода жінка викинула з вікна 8-го поверху дитини, а потім і сама стрибнула вниз.
Про це повідомляє Espreso.TV.
За даними видання, в результаті інциденту в будинку на вулиці Срібнокільській (район Позняки) загинула жінка, дитина була госпіталізована в реанімацію.
Читайте також: Трагедія з дочкою турецького дипломата відбулася в Баку
Стало відомо, що жінка викинула її повністю роздягнену - дитина залетіла у підвальне приміщення будинку, тому поліцейським до прибуття швидкої довелося розбирати дах підвалу і власноруч діставати потерпілого.
Повідомляється також, що перед тим як стрибнути вниз, жінка викинула з вікна кота, який у результаті падіння з висоти не вижив.
Мотиви жінки, якій за повідомленнями поліцейських може бути близько 27 років, поки невідомі.
Як повідомляв ONLINE.UA, стали відомі шокуючі подробиці великої ДТП в Києві, яке відбулося напередодні: незабаром після інциденту помер одна з дівчаток, які постраждали при зіткненні легковика та мікроавтобуса на вулиці Гетьмана у Солом'янському районі столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?