Солдати США в Естонії жорстко потролили Росію: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Солдати США в Естонії жорстко потролили Росію: опубліковано фото

Солдати США в Естонії жорстко потролили Росію: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Американські солдати, які перебувають на навчаннях в Естонії, жорстко потролили Росію, сфотографувавшись на естонсько-російському кордоні на тлі стародавньої фортеці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на liveuamap.com.
Американські солдати з 503 повітряно-десантного полку сфотографувалися на фоні фортеці у місті Іваноград в Леніградської області РФ. Самі десантники розташувалися на території Естонії поблизу Нарви. Додамо, що Росію і естонське держава в цьому місці розділяє річка з однойменною місту назвою.
Читайте також: Знайте своє місце: соцмережі повеселив рада, який в НАТО дали Росії

Додамо, що місто Іваноград історично є естонським містом - так, з 1920 по 1944 року він перебував у складі Естонії, проте під час Другої світової війни увійшов до складу РРФСР.
Фото викликало захват у соцмережах.
"Дислоковані в Естонії американські військові сфотографувалися на тлі Івангородський фортеці, яка знаходиться за річкою на Росії. Скрєпи тріщать", - написали на Facebook сторінці волонтери з "Повернись живим".


Evgen Kuruz: Натобандеровці
Sergey Abramenkov: А їм з фортеці українці жовто-блакитними прапорами машуть. Запізнились ))




Як повідомляв ONLINE.UA, кумедний інцидент з військовою технікою в російській Читі біля кордону з Китаєм викликав сміх у мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?