В Україну не пустили фаната "руського міра": опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

В Україну не пустили фаната "руського міра": опубліковано фото

В Україну не пустили фаната "руського міра": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Співробітники Державної прикордонної служби на контрольно-пропускному пункті українсько-молдовського кордону затримали громадянина Молдови, який намагався провезти пакет з георгіївськими стрічками.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДПС України.
За інформацією прикордонників, інцидент стався на пункті пропуску "Мамалига-Авто" в Чернівецькій області. У салоні автомобіля Dacia Logan співробітниками ДПС та митниками був виявлений пакет з георгіївськими стрічками, які вже кілька років є символом так званого "руського міра".
Читайте також: Соцмережі обговорюють розгром "сепаратистського" авто в Одесі: опубліковано фото
"У салоні автомобіля "Дачія-Логан" громадянин Молдови, який їхав в Україну, віз пакет з 25 георгіївськими стрічками. Крім стрічок під час заходів перевірки прикордонники виявили у молдаванина ліхтар із вбудованим електрошокером", - сказано в заяві.
Прикордонники також повідомили, що затриманий розповів, що стрічки подарували йому на одній з акцій в Росії, а він просто забув викласти їх з авто.
Повідомляється, що на місці інциденту співробітниками ДПС України прийняли рішення заборонити молдованину в'їзд в Україну строком на три роки. Затриманий був відправлений назад в Молдову, а за фактом інциденту прикордонники звернулися у місцеву поліцію.
Як повідомляв ONLINE.UA, у Білорусі взяли резонансне рішення по символу "руського міра", заборонивши георгіївські стрічки в маршрутках міста Брест.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?