В окупованому Криму мітингують через газ і тепло, соцмережі сміються: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму мітингують через газ і тепло, соцмережі сміються: з'явилися фото

В окупованому Криму мітингують через газ і тепло, соцмережі сміються: з'явилися фото
Джерело:  kafanews.com

В окупованій Росією Феодосії жителям кількох багатоквартирних будинків відключили гарячу воду, тепло та газопостачання, в зв'язку з чим в місті пройшли мітинги.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий сайт  kafanews.com.


Так, днями понад півсотні людей зібралися у дворі за адресою вулиця Кримська, 13, протестуючи проти відключення газових колонок. Керівництво Феодосії відключило газопостачання на підставі акта про перевірку димвентканалів від вересня 2016 року, але місцеві жителі запевняють, що перевірку провели з порушеннями, а крім того, що за ремонт необхідно платити самим мешканцям, чекати ремонтних робіт необхідно кілька місяців.


Читайте також: Росія нас обдурила: мережу насмішили одкровення кримчанина-путінця


В цілому, відключення газових колонок відбулося в будинках №11, 13 і 17 по вул. Кримській і №61 по вул. Степаняна. При цьому, будинкам за адресами Кримська, 11 і 13, а також Степаняна, 61, відключили газопостачання з 31 січня без попереднього повідомлення, а в будинку №17 по вулиці Кримській відключили тепло, воду і газ тільки 7 лютого.


Необхідність відключення газопостачання аргументують випадками отруєння чадним газом, які трапляються при несправності димвентканалів.


У соцмережах обговорили переваги "руського миру" в анексованому Криму. Так, кримський бандерівець написав: "Деякі так живуть вже 2 тижні. Додайте сюди відключення світла і холодної води + морок на вулиці - ідеальна картина "руського миру".



putin_huylo: "А де ж байкери з калорадками??? о_О".


DUBITABAM: "За що, с*ка, боролися? Слава Україні".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Криму почали розклеювати листівки зі словами про те, що Москва "зливає" півострів.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?