Путінський депутат вразив мережу антисемітським випадом
Категорія
Світ
Дата публікації

Путінський депутат вразив мережу антисемітським випадом

Путінський депутат вразив мережу антисемітським випадом
Джерело:  MR7.ru

Депутат російської Державної думи Віталій Мілонов вразив користувачів соцмереж антисемітською заявою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на MR7.ru.


Читайте також: Антисемітський скандал з депутатом Путіна: винуватець не заспокоюється


"Християни вижили, незважаючи на те, що предки Бориса Лазаровича Вишневського і Максима Львовича Резника варили нас в котлах і віддавали на розтерзання звірам", - заявив Мілонов після завершення хресного ходу у Ісаакіївського собору в Петербурзі, маючи на увазі депутатів Законодавчих Зборів Санкт-Петербурга з єврейським походженням.


У соцмережах засудили подібні заяви політика. Так, журналіст Борух Горін написав: "А ось і клінічні хворі підтяглися".



Даніель Клугер: "Можна подумати, з Мілонова і його однопартійцев можна зварити що-небудь кошерне! Тепер йому можна дати кликуху "Недоварений".




Josef Kats: "Тесть єврейського поета. Справу знає".


Elisheva Nesis: "Клінічні хворі - завжди кращий рупор соціального контексту. Вони точно відчувають хто в цьому сезоні яскравіше горіти буде - відьми, космічні прибульці або велосипедисти".


Josef Berelekhis: "В котлах християн варили, і їли всією сім'єю, малятка мацоїди в печерах під землею".



Valery Shubinsky: "У Мілонова настільки видатна репутація, що навіть це її вже не може зіпсувати".


Ірина Вратарьова: "Хто-небудь, поставте котел плз".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  віце-спікер Держдуми Росії Петро Толстой, коментуючи передачу Ісаакіївського собору в Санкт-Петербурзі РПЦ, виступив з антисемітською заявою.


Нагадаємо, він заявив: "Спостерігаючи за протестами навколо передачі Ісаакія, не можу не помітити дивовижний парадокс: люди, які є онуками і правнуками тих, хто руйнував наші храми, вискочивши з-за межі осідлості з наганом в 17-му році, сьогодні їх внуки і правнуки, працюючи в різних інших дуже шанованих місцях - на радіостанціях, в законодавчих зборах, продовжують справу своїх дідусів і прадідусів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?