У Насірова "закрили питання" щодо чиновниці, яка оскандалилася: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Насірова "закрили питання" щодо чиновниці, яка оскандалилася: з'явилося відео

У Насірова "закрили питання" щодо чиновниці, яка оскандалилася: з'явилося відео
Джерело:  Вihus.info

У Державній фіскальній службі не виявили правопорушень в роботі  заступника голови митниці Одеської області Лариси Ареф'євої, яка восени 2015 року була затримана на хабарництві на суму в $50 тис.


Про це заявив керівник управління внутрішньої безпеки ДФС Юрій Шеремет, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Bihus info".


Читайте також: На хабарі спіймано полковника СБУ: опубліковані фото


"Коли ми почали розбиратися, то ні підозр, ні грошей ніяких, ні мічених, наскільки мені відомо, ніхто не вилучав, скільки я намагався отримати інформацію - мені не надавали", - заявив Шеремет і зазначив, що справа про хабарництво не мала продовження, тому вона не перебувала в розшуку, і прокуратура не почала розслідування.


Також він зазначив, що внутрішня безпека ДФС не розбиралася в ситуації докладно. "Це не наше виробництво було, а виробництво СБУ... Ми розбиралися, підозри їй ніякої ніхто не пред'являв", - сказав Шеремет.



Відзначимо, що після затримання Ареф'єва втекла від правоохоронців, в той час як Одеська митниця заявляла, що вона на лікарняному. У той же час, екс-глава Одеської митниці Юлія Марушевська запевняла, що на митниці Ареф'єва не працює і їй невідомо, куди вона зникла.


Пізніше Ареф'єва працювала заступником голови відділу організації митного контролю та оформлення Полтавської митниці ДФС, а "після успішного проходження стажування" її перевели на посаду глави відділу митного аудиту Департаменту аудиту ДФС в Києві.


Як повідомляв ONLINE.UA, в жовтні 2015 року глава ДФС  Роман Насіров також заперечив інформацію про хабарництво Ареф'євої  і порадив звернутися особисто до неї за коментарями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?