Фігурантку гучного процесу побили в Києві: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Фігурантку гучного процесу побили в Києві: з'явилися фото

Фігурантку гучного процесу побили в Києві: з'явилися фото

Активістку батальйону "Айдар" Віту Заверуху, підозрювану у вбивстві міліцейських і співучасті в збройному пограбуванні

, побили в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook її хлопця Олеся Черняка.


"С14 (націоналістична організація, - ред.) намагалася використати і управляти моєю дівчиною Вітою Заверухою. Намагалися приписати собі заслуги, до яких вони не мають відношення, і хотіли прибрати з тексту подяки імена деяких з тих, хто допомагав у звільненні Віти. Коли вони зрозуміли, що проштовхнути свою лінію не вдасться, то попросили прийти мене і Віту обговорити спірні моменти. Ми прийшли на Освітню Асамблею, попили чаю і потім нас покликали на вулицю. Там чекав Тимур (Сергій Бондар) і тоді незнайомий тип в білому. Замість привітання я отримав удар в обличчя без розмов, а коли почав чинити опір, мене били вже втрьох (хоча і це не завадило розрядити в них балон з газом) Тимур, чувак в білому і ще один му*ак. В цей же час Віту заламував Коля Панченко та ще дав їй по обличчю. Чувак в білому теж на якийсь момент відійшов «заспокоювати» Віту", - написав він.


Читайте також: Активістка "Айдара" в лікарні спробувала накласти на себе руки: з'явилися подробиці


З'явився і коментар Заверухи.


"Так, була бійка. Так, нас побили. Мене не сильно, я дівчина, мені сильно і не потрібно. Били мого чоловіка, намагаючись залякати мене і змусити виконувати їхні вказівки, які суперечать моральним поняттям - управляти людиною в особистому житті. Їм не сподобалося, що ми їм мало написали подяки в пості. Мене бити не хотіли, я сама влізла в бійку, а дехто нервовий "прописав" мені", - написала вона в Facebook.


В організації С14 заявили, що Віту ніхто не бив, а коли вона їхала з місця конфлікту була ціла.


«Вчора ввечері Олесь Черняк отримав по обличчю за свої слова від людини, яку образив», - йдеться в заяві організації.


Як повідомляв ONLINE.UA,

24 січня Віта Заверуха вийшла на свободу, її звільнили після внесення застави в розмірі 1,6 млн грн

.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?