От дурник: мережу насмішив російський письменник, що записався в бойовики ДНР
Категорія
Світ
Дата публікації

От дурник: мережу насмішив російський письменник, що записався в бойовики ДНР

От дурник: мережу насмішив російський письменник, що записався в бойовики ДНР

У мережі висміяли російського письменника і пропагандиста Захара Прилєпіна, який став заступником командира батальйону бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.
Російське видання пише, що Прилєпін "зайняв посаду заступника командира батальйону спецназу по роботі з особовим складом в ДНР".
"За моєю ініціативою вже створено підрозділ і ми будемо прагнути до того, щоб на білому коні в'їхати в яке-небудь сусіднє місто, яке було покинуто в силу різних причин", - заявив Прилєпін в інтерв'ю російському виданню.
За словами письменника, батальйон почав формуватися влітку 2016 року, він належить полку спеціального призначення "армії" бойовиків ДНР. Відповідаючи на питання про те, чи брав участь він в боях в складі батальйону, Прилепин зазначив, що "політрук - це не вихователь в дитячому садку".
Читайте також: Ро сійський письменник розмріявся про захоплення Одеси: в Україні жорстко відповіли
Користувачів мережі нова посада російського письменника насмішила.









Як повідомляв ONLINE.UA, раніше одіозний фанат "Новоросії" Захар Прилєпін спробував розжалобити соцмережу фотографією сина убитого бойовика ДНР Арсена Павлова (Мотороли).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?