Футболіст "Шахтаря" дискваліфікований за хитрість: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіст "Шахтаря" дискваліфікований за хитрість: опубліковано відео

Футболіст "Шахтаря" дискваліфікований за хитрість: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Дисциплінарний комітет УЄФА дискваліфікував півзахисника "Шахтаря" Тараса Степаненка за навмисну ​​спробу використовувати регламент змагань в інтересах команди.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на XSport.
У матчі п'ятого туру Ліги Європи проти "Коньяспора" (4:0) Степаненко з'явився на полі на 80-й хвилині і тут же заробив жовту картку за неспортивну поведінку, заважаючи футболістові "Коньяспора" розіграти штрафний удар.
Це попередження стало для Тараса третім на турнірі і він автоматично пропускав наступний нічого не значущий матч проти "Браги". Таким чином, Степаненко обнулив жовті картки напередодні матчів плей-офф.
Дивіться: Сельта — Шахтар: прогноз букмекерів на матч Ліги Європи 16 лютого
Але в УЄФА проявили пильність, покаравши Степаненка додатковою дискваліфікацією. Тепер Степаненко пропустить перший матч проти "Сельти" в 1/16 фіналу Ліги Європи, який відбудеться 16 лютого.



Дивіться: Легендар ний іспанський футболіст забив чудовий гол: опубліковано відео
Відзначимо, в 2010 році подібний трюк виконали футболісти "Реала" Хабі Алонсо і Серхіо Рамос. Тоді УЄФА обмежився штрафами для чотирьох гравців Королівського клубу, покаравши двохматчевою дискваліфікацією тодішнього тренера "Реала" Жозе Моурінью.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?