Адель відмовилася від "Греммі" через Бейонсе: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Адель відмовилася від "Греммі" через Бейонсе: опубліковано відео

Адель відмовилася від "Греммі" через Бейонсе: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Під час 59-ї церемонії вручення престижної премії "Греммі", яка відбулася 12 лютого в Лос-Анджелесі, британська співачка Адель відмовилася прийняти нагороду за свій альбом "25" на користь Бейонсе.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал премії.
У своїй зворушливій промові Адель заявила, що Бейонсе, яка зараз перебуває в "цікавому" положенні, більше заслуговує дану нагороду. Вона підкреслила, що вважає поп-діву своїм кумиром, а її альбом "Lemonade" - "монументальним".
Читайте також: Названо переможців кінопремії BAFTA 2017: з'явилися фото
"Спасибі. Всім привіт. Дякую від щирого серця. П'ять років тому, коли я останній раз була тут, я була вагітна і не знала про це. Мені вручили нагороду, а незабаром після цього я дізналася, що чекаю дитину, - це було найважливіше благословення. Під час вагітності і вже будучи мамою я багато втратила, я страждала і я все ще страждаю, так важко бути матір'ю. Але сьогодні моя перемога - це коло, яке замкнулося. Я не можу прийняти цю нагороду, але я дуже зворушена і вдячна. Моє життя і моя мрія - це Бейонсе, і кращий альбом для мене - "Lemonade". Він чудовий і прекрасно продуманий. він красивий і в ньому відчувається душа, ми всі побачили іншу твою сторону і цінуємо це. Ти - наш світ" , - сказала Адель.


Як зазначає видання BBC News, якщо Адель офіційно відмовиться від статуетки, то стане другим музикантом, який відмовився від "Греммі". Першою це зробила ірландська співачка і активістка Шинейд О'Коннор в 1990 році. Вона назвала церемонію "пронизаним фальшю обдурюванням".
Як повідомляв ONLINE.UA,  Адель стала тріумфатором музичної премії "Греммі-2017". Співачка перемогла в кількох номінаціях, в тому числі "Запис року", "Краще сольне поп-виконання" і "Кращий сингл".
Бейонсе отримала нагороду за кліп на пісню Formation.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?