Легенда "Динамо": залишився бренд, а в клубі нічого немає, порожнеча без перспективи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легенда "Динамо": залишився бренд, а в клубі нічого немає, порожнеча без перспективи

Легенда "Динамо": залишився бренд, а в клубі нічого немає, порожнеча без перспективи
Джерело:  FootBoom

Легендарний півзахисник київського "Динамо" 80-х Василь Рац вважає, що в нинішньому "Динамо" немає перспективи.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це він заявив в інтерв'ю порталу Footboom.
"У цьому сезоні був один раз, на матчі Ліги чемпіонів з "Бенфікою". У ложу квитків не вистачило, але воно й на краще - сів серед звичайних уболівальників. Коли Антунеш один раз подав за ворота, потім другий, я таке почув на адресу команди ... І я адже з уболівальниками десь згоден. Потрібно дуже любити команду, щоб витрачати час на перегляд таких матчів ... Хтось мовчить, бо залежить від клубу. Або працює в структурі, або чекає свого шансу, не хоче псувати відносини. Я їх розумію, це їхнє життя. Я люблю "Динамо" і любитиму, але те, що зараз відбувається в клубі - я цього не сприймаю і говорю про це як є. Залишився бренд, а всередині нічого немає. Порожнеча. І найстрашніше, що немає перспективи. І так вважаю не тільки я. Давайте закриємо цю тему, неприємно про це говорити...", - сказав Рац.
Дивіться: Леген ди не вмирають: пам'яті Віктора Чанова - опубліковано відео
Нагадаємо, раніше інший легендарний динамівець нещадно розкритикував команду Сергія Реброва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?