Прямо в центрі Києва застрелили чоловіка
Категорія
Події
Дата публікації

Прямо в центрі Києва застрелили чоловіка

Прямо в центрі Києва застрелили чоловіка

У понеділок вранці, 13 лютого, в провулку Кияновському в Шевченківському районі Києва застрелили чоловіка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Києві.
"Близько 9-ї години правоохоронці отримали повідомлення про те, що на парковці неподалік від бізнес-центру лежить людина. Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, з'ясувалося, що чоловіка вбили пострілом в груди. При цьому куля пройшла навиліт. Особа загиблого встановлена, це - киянин, 1970 року народження", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Моторошний суїцид в Києві: з'явилися подробиці про жінку, яка викинулася з дитиною
Відзначається, що при огляді місця події поліцейські виявили в кучугурі снігу зброю, з якої, ймовірно, стріляли. Правоохоронці продовжують оглядати прилеглу територію, розшукують свідків і очевидців.
За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення зловмисника.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Черкасах п'яний депутат обласної ради Олександр Рибченко влаштував в барі бійку зі стріляниною і збив на вулиці людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?