ТОП-5 продуктів, які сприяють утворенню целюліту
Категорія
Здоров'я
Дата публікації

ТОП-5 продуктів, які сприяють утворенню целюліту

ТОП-5 продуктів, які сприяють утворенню целюліту
Джерело:  online.ua

Целюліт - це страшне слово, яким лякають жінок модні журнали. І чим ближче весна, тим страшніше звучить це слово. Але чи знаєте ви, що ми майже щодня вживаємо продукти, які провокують целюліт.


Lady.ONLINE.UA пропонує вам список таких продуктів, якими не варто зловживати, якщо не хочете мати «апельсинової шкірки» на стегнах і сідницях.


Кава


Так, ви читали, що кава покращує обмін речовин. Але якщо не зловживати. А три чашки в день - це вже багато, це вже целюліт, якщо не стежити за собою. Якщо ви вирішили боротися з целюлітом, то це якраз той випадок, коли слід зовсім відмовитися від кави і замінити її натуральним трав'яним чаєм.


Читайте також: Фото пар, які рекордно схудли разом


Алкоголь


Алкоголь викликає апетит. Всі алкогольні напої калорійні. Ну, і зловживання алкоголем погіршує кровообіг, викликає набряки, веде до порушення циркуляції крові і лімфи. Келих, ще келих - і привіт, целюліт!


Майонез


Ні, заправляйте олів'є домашнім майонезом. Ми зараз про магазинний, який містить транс-жири, які наш організм не здатний засвоїти.


Цукор


Всього три столових ложки цукру - і кількість вільних радикалів в жіночому організмі збільшується майже в півтора рази. Стінки артерій і судин втрачають свою еластичність, кровообіг знижується і починається формування целюліту.


Сіль


Солоні продукти утримують воду в організмі, це призводить до набряків, а вони, в свою чергу, провокують целюліт.


Раніше ми публікували  10 найефективніших напоїв, які спалюють жири.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?