У Росії вже хочуть захищати честь Путіна: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вже хочуть захищати честь Путіна: в мережі сміються

У Росії вже хочуть захищати честь Путіна: в мережі сміються
Джерело:  ТАРС

У Росії заявили про необхідність закону про захист честі і гідності президента Володимира Путіна.


З такою пропозицією в ході зустрічі з викладачами і учнями казанського університету «Іннополіс» виступив голова Держдуми В'ячеслав Володін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


"Весь міжнародний досвід говорить про те, що такі закони не просто необхідні, вони скрізь є, - заявив Володін. - Президент після того, як він обирається, очолює інститут, інститут президентства. Всі інститути захищені, але так вийшло, що в Росії це питання законодавчо не врегульовано".


Читайте також: У Путіна зробили нахабну заяву про Трампа і Крим: опубліковано відео


Голова Держдуми РФ підкреслив, що в США за 2015 року за висловлювання проти тодішнього президента Барака Обами "людини чотири отримали серйозні терміни покарання - два, півтора роки в'язниці - просто за висловлювання на адресу президента".


"Наша країна в цьому більш демократична, при цьому пишуть, що хочуть, кажуть, що хочуть, і це невід'ємна частина нашої культури. Але все це завжди треба порівнювати з тим, як за кордоном. У нас це питання на сьогоднішній день не стоїть, хоча його треба обговорювати, тому що це питання безпеки наших інститутів влади", - додав Володін.


Відзначимо, що користувачі соцмереж розкритикували ідею російського уряду про необхідність захисту честі Путіна. Так, Володимир Матов поцікавився: "Не розумію, як можна захищати законом то, чого не було, немає і не буде. А?"



Олена: "Сам Путін позбавив себе і честі, і гідності..."


Влада: "Уже законом треба честь і гідність захищати..... многоходовочка))".




Махрові Цигарки: "Во, робота у білих людей! Тільки язиком працюй і всі справи!".




Невідомо Невідомо: "Баб тепер можна і дрючками бити, а про Путю і поганого слова не скажеш?".



Ірина Мілютіна: "Про свою честь Президенту Путіну треба було не забувати з самого першого дня першого президентського терміну. Тепер, коли вже нічого не можна виправити, він вирішив передоручити захист своєї багатостраждальної честі каральним структурам органів влади".


Як повідомляв ONLINE.UA, заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін розповів про надії на те, що  Україна "перехворіє помаранчевим вірусом" і повернеться до налагодження відносин з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?