Кремлю потрібні кумири: в Україні зрозуміло пояснили вчинок письменника Прилєпіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремлю потрібні кумири: в Україні зрозуміло пояснили вчинок письменника Прилєпіна

Кремлю потрібні кумири: в Україні зрозуміло пояснили вчинок письменника Прилєпіна
Джерело:  online.ua

Перехід російського письменника і пропагандиста Захара Прилєпіна в число бойовиків так званої ДНР  можна пояснити необхідністю Кремля в створенні нових кумирів для заманювання росіян на Донбас.


Таку думку висловив український політтехнолог Тарас Березовець, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Кремлю потрібні нові кумири для заманювання гарматного м'яса на Донбас. Моторола і Гіві (убиті ватажки банд бойовиків ДНР "Спарта" і "Сомалі", - ред.) вже оголосили режим вічного припинення вогню і зовсім скоро будуть забуті. Тому на світло витягнуть новий персонаж, Захар Прилєпін", - написав Березовець.


Читайте також: Кінчений фашист: журналіст яскраво пройшовся по російському письменнику-бойовику


"Російський письменник порівнює російську агресію на Донбасі з часом Великої Вітчизняної війни. Як на мене, явна спроба зіграти в російського Ернеста Хемінгуея. Американський класик світової літератури став героєм Громадянської війни в Іспанії, де він знайшов сюжети для багатьох своїх шедеврів, зокрема, роману "По кому подзвін" і п'єси "П'ята колона", - продовжив він.


"Після автомийників і охоронців супермаркетів потік бажаючих закінчити свій життєвий шлях в Україні істотно висох. Тому настає час Прилєпіна. Хемінгуея з Прилєпіна точно не вийде, але земля українська все одно прийме їх усіх, і автомийників, і письменників", - резюмував політтехнолог.


Інші користувачі мережі обговорили думку Березовця. Так, Serhii Savchuk припустив: "До речі, не факт, що Прилєпін потрібен їм як живий кумир. Загиблий "святий" з нього буде куди більш ефективний, ніж з Гіві з Моторолою".



Віктор Киркевич: "Захар Прилєпін "Обком дзвонить у дзвін".


Alyona Varina: "Даєш на кожного Гіві по Зоряну, а на кожного Прилєпіна по Шкіряку!"




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський актор  Іван Охлобистін заявив про готовність увійти до лав бойовиків угруповання ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?