У Путіна поставили письменника Прилєпіна поруч з мертвими бойовиками: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Путіна поставили письменника Прилєпіна поруч з мертвими бойовиками: з'явилося відео

У Путіна поставили письменника Прилєпіна поруч з мертвими бойовиками: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Росії  письменника і пропагандиста Захара Прилєпіна, про призначення якого заступником голови банди бойовиків угруповання ДНР стало відомо нещодавно, поставили поруч з убитими бойовиками ДНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова.


Журналіст, який висвітлює події, пов'язані з президентом РФ Володимиром Путіним, оприлюднив відеоролик, на якому зображена нарізка кадрів, знятих на окупованій бойовиками ДНР території Донбасу. Зокрема, на відео мелькають вбиті ватажки банд бойовиків "Спарта" і "Сомалі" Михайло Толстих ("Гіві") і Арсен Павлов ("Моторола").


Читайте також: Заборонена в Україні рок-зірка приїхала співати в окупований Крим: з'явилося відео


Кадри відеоролика супроводжуються піснею у виконанні російської співачки Юлії Чичеріної, якій через виступи на окупованих Росією територіях заборонено в'їзд в Україну. Примітно, що разом з убитими бойовиками Моторолою і Гіві на відео миготить і Прилєпін, про приєднання якого до угруповання стало відомо вже після їх загибелі.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політтехнолог Тарас Березовець висловив думку, що  Прилєпін пішов до лав бойовиків ДНР, оскільки Кремлю потрібні нові кумири для заманювання росіян на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?