В родині знаменитого голлівудського актора сталася трагедія
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В родині знаменитого голлівудського актора сталася трагедія

В родині знаменитого голлівудського актора сталася трагедія
Джерело:  People

У сім'ї знаменитого американського актора Тома Круза трапилося горе. Після тривалої хвороби померла мати знаменитості.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на People.
За інформацією видання, Мері Лі Саут пішла з життя минулого тижня, а стало відомо про це тільки зараз. Жінці було 80 років.
Похорон відбувся 11-12 лютого в сайєнтологічній церкві, прихильником якої на протязі багатьох років є Том Круз.
Читайте також: У США помер відомий актор
Для артиста смерть матері стала справжнім ударом, оскільки він завжди був з нею в близьких відносинах. Відомо, що саме Мері Лі Саут з самого дитинства заохочувала прагнення Тома стати актором. Крім того, в молодості жінка сама була акторкою, проте після народження дітей залишила кар'єру.
Том Круз - третя дитина в сім'ї. З батьком актора Мері Лі Саут розійшлася, коли Тому було 12 років. А в 1986 році батько Тома - Томас Круз помер після тривалої боротьби з раком.
Останній раз Мері Лі виходила у світ із сином у 2009 році на церемонії "Золотий глобус".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в родині відомого голлівудського актора, продюсера, двічі лауреата премії "Оскар" Тома Хенкса сталося велике горе - у нього померла мама.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?