Безвіз для України: в ЄС не змогли порадувати термінами
Категорія
Політика
Дата публікації

Безвіз для України: в ЄС не змогли порадувати термінами

Безвіз для України: в ЄС не змогли порадувати термінами

Незважаючи на заяви президента Єврокомісії Жана-Клода Юнкера про те, що до літа 2017 Україна отримає безвізовий режим з ЄС, в Європі поки не називають конкретні терміни отримання безвіза.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяви голови Представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Мінгареллі агентству УНІАН.
"Я розумію, що Україна також працює з нашим планом, який стосується віз. Ви знаєте, що є певні стримуючі причини. ЄС також стикається з певними непростими моментами", - зазначив єврочиновник.
Читайте також: Заслужили: в соцмережах буря через рішення Європарламенту щодо Грузії
"Але я сподіваюся, що до літа українці зможуть подорожувати в ЄС без віз, оскільки українські громадяни заслуговують на це, безсумнівно", - сказав Мінгареллі під час виступу на форумі Реанімаційного пакету реформ на тему "Пріоритети року реформ: прискорити темпи, гарантувати постійність".
Нагадаємо, що раніше Жан-Клода Юнкер після зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом заявив, що в ЄС вже обговорили питання візової лібералізації з Україною, і вона настане до літа 2017 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, в січні під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі президент України Петро Порошенко заявляв, що чекає найближчим часом конкретних заяв представників ЄС про безвіз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?