Голлівудському акторові видалили пухлину: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудському акторові видалили пухлину: опубліковано фото

Голлівудському акторові видалили пухлину: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Знаменитий голлівудський актор, зірка фільмів про "Росомаху" Х'ю Джекман продовжує боротися з раком шкіри. Артист переніс повторну операцію з видалення злоякісної пухлини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram актора.
48-річний Х'ю опублікував у своєму мікроблозі фото, на якому позує одразу після операції з пов'язкою на носі. Актор закликав своїх передплатників використовувати кошти для захисту від сонячних променів.

Читайте також: Хвора на рак зірка "Беверлі-Хіллз" повернулася до зйомок: з'явилося фото
"Знову з'явилася карцинома. Спасибі чудовим лікарям за оперативне обстеження. Хоч по фото і не скажеш, але все добре. Не забувайте користуватися захисним кремом від сонця" - написав він.


Нагадаємо, це вже шоста за рахунком операція актора. Про  свій діагноз Х'ю Джекман дізнався у 2013 році, коли помітив невелику пляму на носі. Тоді йому видалили три злоякісних утворення з носа і одну - з плеча.
За словами актора, йому доводиться проходити медичне обстеження раз на три місяці.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  австралійська співачка Кайлі Міноуг зізналася, що через боротьбу з раком вона втратила радість материнства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?