День святого Валентина: дівчина Козловського показала зворушливе відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

День святого Валентина: дівчина Козловського показала зворушливе відео

День святого Валентина: дівчина Козловського показала зворушливе відео
Джерело:  Instagram

Українська модель, екс-учасниця проекту "Холостяк-5" Рамін Есхакзай зворушливо зізналася в любові своєму коханому - відомому виконавцю Віталію Козловському.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Рамін.
Дівчина показала у своєму мікроблозі історію кохання зі співаком в одному ролику і супроводила відео зворушливими словами.
Читайте також: Екс-бойфренд дівчини Козловського битиметься з ним на нацвідборі на Євробачення-2017: з'явилося фото
"Перша репетиція, з якої все починалося...) Перші спільні посиденьки до ночі. Гастролі разом, твої концерти. Мій добрий ранок, який неможливий без тебе. Віталій Козловський, я тебе люблю", - написала Раміна.


А Козловський, у свою чергу, опублікував спільне фото з Рамін і побажав усім любові.
До слова, днями пара відзначила першу річницю своїх відносин.


Нагадаємо,  Віталій і Раміна познайомилися завдяки журналу Playboy. Співак побачив дівчину на обкладинці видання, і захотів запропонувати їй знятися у своєму новому кліпі. Під час зйомок у пари і закрутився роман.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Віталій Козловський побореться за право представити Україну на Євробаченні-2017. Співак виступить у третьому півфіналі нацвідбору - 18 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?